Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Træning uge 13+14 – Sub 1,5 km på 2 uger :-( – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Træning uge 13+14 – Sub 1,5 km på 2 uger :-(

De problemer jeg fik i lænd/balle/ryg efter DM 10 km, har vist sig at være mere vedholdende end jeg i første omgang regnede med. Det er nu 16 dage siden jeg løb konkurrencen og jeg kan stadig ikke løbe uden smerter. Senest prøvede jeg søndag at løbe en tur, men efter kun lidt over 800 m var jeg tilbage ved min hoveddør mens musklen i ballen krampede til af smerte. Jeg prøver desperat at vedligeholde lidt form gennem svømning og cykling, men det er bare ikke helt det samme, og især cyklen kræver rigtig lang tid for bare at få tilnærmelsesvis den samme effekt! Jeg har fået startet cyklen op ift. transport på arbejde, men på den tur får jeg ikke rigtig pulsen op så der har det hjulpet med nogle ture i skoven på MTB’en eller på racercyklen på landevejen.
I morgen venter endnu en fysioterapeutbehandling – jeg håber virkelig den vil have en god effekt så jeg stille og roligt kan genoptage løbet.

I tal og indhold har træning i de 2 uger budt på:

Da min løbekammerat Christian også for tiden går rundt og døjer med en skade der ikke vil slippe sit tag, er vores planlagte deltagelse i eXtrem Marathon pt. aflyst – skulle vi begge på forunderlig vis komme os kan det da godt være vi deltager, men lige nu gælder det om at få kroppen helt frisk igen.
Dermed er næste løb i min løbskalender 3. juni hvor Aarhus City halvmarathon løbes for første gang. Som jeg vist har skrevet tidligere skal jeg til dette løb løbe fartholder med en planlagt tid på 1:45 – så selvom der skulle går et par uger mere inden jeg er løbende burde det ikke give nogen problemer ift. det løb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *