Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Løb 5 km – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Løb 5 km

Der var dømt total optur da jeg i går eftermiddag havde snørret løbeskoene og kom rundt på en 5 km tur. De første ca. 100 m var fuldstændig smertefrie hvorefter musklen i ballen begyndte at stramme til. Omkring 1,5 gjorde jeg et stop, og fulgte fysioterapeutens anvisninger om at strække på den nu varme muskel – det hjalp og omend det ikke var 100% smertefrit kunne jeg løbe resten af turen uden det påvirkede min løbestil markant.

Min standard 5 km løbetur

Det er fantastisk endelig at være tilbage i løbeskoene på distancer der bare ligner lidt – men nu skal det ikke overgøres og især så længe det ikke er 100% smertefrit skal jeg passe på! Jeg påregner at kombinere noget cykel og løb i weekenden så måske når ugetotalen for løb over 10 km 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *