Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Uge 15 – igang med løb igen – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Uge 15 – igang med løb igen

I uge 15 kom jeg som nævnt i et tidligere indlæg i gang med løbet igen – to ture af 5 km blev det til, så der var selvfølgelig en god gang alternativ træning oveni for at holde konditionen rimeligt ved lige. Tirsdag, onsdag og torsdag kom cyklen i gang som transport til og fra arbejde, mens jeg fredag var på MTB’en i skoven og lørdag og søndag på racercyklen på landevejen.
Lørdag ville jeg egentlig også have kørt MTB, men det satte en knækket kæde en brat stopper for efter kun 2,5 km kørsel. Den flagrende kæde satte sig fast i hjulet inden jeg fik stoppet hvilket resulterede i en bøjet geararm (derailleur hanger) til bagskifteren – jeg måtte trække hjem, og da det ikke lige var en lagervare hos cykelhandleren måtte træningen foregå på landevejen.
Tirsdag blev det også til en times tid i svømmehallen og derudover gennemførte jeg programmets tre gange CORE-træning.

I tal så ugen således ud:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *