Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Uge 18 – tør man sige skadesfri? – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Uge 18 – tør man sige skadesfri?

Det er ihvertfald meget tæt på at jeg kan kalde mig det! Som beskrevet tidligere kom der i denne uge konkurrence på programmet og længden på ugens lange tur er også nået op hvor det er værd at tale om! Jeg mærker ikke mere noget til skaden i ballen på mine løbeture, så efter den kommende uge hvor jeg forhåbentlig får en ugetotal på 60-70 km, skal jeg igen begynde at forholde mig til ikke at øge progressionen for meget. Der er stadig 9 uger til jeg skal starte specialtræningen mod Berlin, så det ser positivt ud ift. at få en god grundtræningsperiode.

Ugens løb blev i øvrigt også suppleret med svømning, cykel og CORE-træning. Jeg synes jeg begynder at kunne mærke at jeg har fået fokus på CORE-træningen – jeg har endnu en uge tilbage i det basisprogram jeg følger og glæder mig til at få afvekslet nogle øvelser.

I tal ser ugens træning således ud:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *