www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Anmeldelse af Raidlight Performace Tee

Det er efterhånden ved at være noget tid siden jeg indkøbte denne løbe t-shirt hos racegear.dk men pga. skader og varmt vejr der har ladet vente på sig, har jeg først for nylig fået taget den i brug.

Det har dog været en sand fornøjelse at få trøjen i brug og med et par fikse detaljer egner den sig helt perfekt til de lange ture. Trøjen som jeg har købt i en str. M sidder ret tæt, og jeg der har været vant til at løbe i løse trøjer skulle lige vænne mig til dette. Det gjorde jeg dog meget hurtigt og derfra var den meget behagelig.

Trøjen er udstyret med to små lommer i siden (de sorte stykker på billedet) Den ene af lommerne er med lynlås så du med ro i sindet kan lægge nøgle, dankort og penge deri på turen. Den anden passer perfekt til en energigel eller to.

Lynlåsen i halsen giver mulighed for at åbne op hvis overskudsvarmen skal lukkes ud, og kan lukkes igen hvis der skal beskyttes for en kølig vind.

Jeg har indtil nu brugt trøjen på to mellemlange ture af hhv. 21 og 28 km og den har siddet perfekt hver gang. Jeg er sikker på den bliver en nydelse gennem sommeren på de længere ture. Kort gik mine overvejelser på at bruge den til Laugavegur Ultramarathon til sommer, men der vil jeg gerne bruge en kompressions t-shirt og da jeg alligevel skal løbe med en for for taske til væske er lommernes funktion unødvendig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *