www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Anmeldelse – Camelbag Ultra LR Vest

For noget tid siden indkøbte jeg i racegear.dk den nye Camelbag Ultra LR Vest. Udover at have et ordentlig drikkesystem til sommerens længere løbeture i terræn, havde jeg også en idé om at den kunne anvendes i Laugavegur Ultramarathon.

Pga. skader er det først for nylig jeg har været ude på langture hvor vesten kunne afprøves. På den første test havde jeg egentlig ikke brug for at medbringe så meget udstyr, men jeg havde 2l vand, mobiltelefon, pung og nøgler med og løb så afsted. Det var utrolig behageligt at væsken var spændt om lænden og jeg ænsede næsten ikke jeg havde det med. Skulderstropperne sad perfekt med det samme og de 2 brystspænder gjorde at de blev holdt godt på plads.

Vesten er udstyret med lommer på skulderstropperne som muliggør at man kan have 2 drikkeflasker der og derved enten øge væskekapaciteten eller frigive rummet i hoftebæltet til opbevaring. Jeg har endnu ikke prøvet hvordan vesten er at løbe med, hvis man har flasker med. Det skal jeg dog have gjort i næste test, da det helt sikkert vil være med flasker jeg skal bruge den hvis den skal i brug på Island – Camelbag og alle andre væskeblæresystemers ulempe er jo at man ikke kan holde nøje øje med væskeforbruget, og til Laugavegur ultramarathon skal væsken afpasses nøje til optankningsmulighederne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *