Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Hang til nostalgi – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Hang til nostalgi

Efter H.C.Andersen Odense Marathon 2001

Der var engang hvor jeg startede med at løbe – nærmere bestemt snørede jeg i januar 2000 løbeskoene, og begyndte på det som siden har bragt mig så mange glæder og  i dag fylder en stor det af mit liv! Stort set hele vejen siden dengang har Christian været mere eller mindre fast løbemakker. Gennem de seneste år har det været som løbere og trænere i AGF Life, men i starten var det i vores egen lille klub AC Malling. Via http://wayback.archive.org har det lykkedes mig at genfinde brudstykker af vores hjemmeside fra den gang og derved kunnet overføre resultater fra mine første år som løber til resultatoversigten:

Resultater før 2006

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *