www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Efterårets konkurrencer

Selvom vi knap er kommet i gang med sommeren har jeg været ved at kigge på hvor jeg skal lufte løbeskoene i efteråret. Det bliver et meget klassisk program med nogle kendte løb.

Sensommeren byder på 3 udgaver mere af Salomon Trail Tour, hvor ambitionen er at samle nok point til en samlet top 3 placering. Derudover er der deltagelse DHL-stafet og Marselisløb for firmaet. Først i september er der DM-halvmarathon i forbindelse med Powerade Copenhagen – det benytter jeg som et træningsløb frem mod efterårets primære mål ved marathon i Berlin.

I oktober er det to virkelige klassikere fra min løbehistorik der er på kalenderen. På den hårde Xtreme Running rute skal jeg se om en sæson med meget trail giver gevinst og så er Aarhus nat-½-marathon tilbage på havnen så der skal jeg selvfølgelig være med. Året sluttes af med 4 afdelinger af nytårscuppen i hhv. november og december. Nytårscuppen er i år udvidet til til 5 runder hvor den sidste ligger i januar – i år ser det ud til jeg har mulighed for at deltage i alle afdelinger, så hvis formen er til det, vil jeg nok forsøge at forbedre min samlede 3. plads fra 2008.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *