Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Uge 26 – start på nedtrapning – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Uge 26 – start på nedtrapning

I den forløbne uge startede jeg nedtrapningen mod Island. Løbemængden endte på ca. 75 km som var en god blanding af rolige ture, intensiv træning og en 5000m konkurrence. Det blev ikke til helt så meget terræn i ugen som jeg havde håbet – kun en enkelt decideret terræntur søndag, men jeg prioriterede at opnå friskhed til 5000m konkurrencen.

I tal så løbeugen ud som vist herunder

Mandag holdte jeg løbefri. Jeg følte mig lidt løbemæt i starten af ugen og mandag lod jeg mætheden sejre og tog en hvildedag.

Tirsdag stod den på træning med herregruppen i AGF. Jeg var ikke helt oplagt inden jeg skulle afsted, men i løbet af opvarmningen steg løbehumøret. Programmet bød på 4-8x800m intervaller med 2:30 pause – jeg løb 6 stk. i 3:05 min/km – på det 6. interval kunne jeg mærke at min læg/achilles brokkede sig en smule, og valgte derfor ikke at presse den mere.

Onsdag var sidste træning for LIFE inden sommerferien. Løberne skulle løbe cooperstest, men da jeg jo skulle teste form i 5000m stævne lørdag, valgte jeg at bruge de 12 minutter til at træne marathonpace.

Torsdag havde jeg haft min bil til service – jeg var cyklet ud for at hente den, og skulle så have hentet cyklen igen! Mit planlagte rolige løb blev derfor en tur med en sløjfe ud omkring Brabrandsøen ud for at hente cyklen i Viby.

Fredag skulle benene bare luftes med en rolig tur – så det blev bare et smut ud-hjem i skoven

Lørdag stod den på stævne. De 5000m gik over al forventning og resulterede i en markant PR som der kan læses mere om her

Søndag blev ugens eneste tur i terræn. Sammen med Hanne der skulle teste hendes nye Speedcross sko blev det til ca. 10 km i bakkerne i Marselisborg

Cyklen blev pga. vejr og praktiske omstændigheder ikke brugt helt så mange gange til transport til- og fra arbejde i ugen som normalt. Men turen til Viby for at hente bil fra service gav da lidt ekstra på kontoen. I tal så det således ud:

I den kommende uge trappes der endnu mere ned for løb – 65-70 km forventer jeg totalen kommer ned på. Forhåbentlig bliver det til lidt flere ture i terræn, men nu må vi se hvad der bliver tid til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *