Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Første indikation på vejret – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Første indikation på vejret

Her til morgen er det første gang meterologerne har givet indikationer om hvilket vejr jeg næste lørdag kan forvente til Laugavegur Ultra Marathon.

Med over en uge til er der selvfølgelig stadig en stor usikkerhed, men får de ret, ser det ret godt ud – omend det som sidste år kan blive en varm omgang. Vinden ser også ud til at blive ret kraftig men da ruten går  Syd-sydvest, er den i det mindste ikke lige imod.

Jeg skal helt sikkert følge med i udviklingen hen igennem ugen, da vejret kan være meget afgørende for hvilken tid der er realistisk at løbe.

Vejrudsigten er fundet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *