Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Næstsidste motionsløb i 2012 – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Næstsidste motionsløb i 2012

001Søndag var det blevet tid til årets næstsidste løbekonkurrence da Hanne og jeg stillede til start ved 3. afdeling af nytårscuppen. Efter en lang sæson, har jeg den seneste tid skruet en del ned på både mængde og intensitet, og mine ambitioner for løbet var derfor ikke særlig høje – mest af alt drejede det sig om at løbe lidt tempo og få sagt god jul til en masse løbebekendtskaber.

Efter halvandet døgn med tøvejr var jeg inden løbet spændt på hvordan ruten ville se ud – arrangørerne havde pga. sneen valgt en anden rute end den der oprindeligt skulle være løbet. Modsat den oprindelige, gik ruten nu ikke gennem skov på grusstier, men holdte sig til asfalt. Hanne, Ulrik og jeg løb de første ca. 1,5 km af ruten (og tilbage) som opvarmning for at få føling med hvordan der var ryddet i svingene – det så meget godt ud. Efterfølgende viste det sig at det stort set kun var gældende for de par sving vi nåede og man på resten af ruten gjorde klogt i at tage det lidt roligt i svingene.

NC3r

Da ambitionerne ikke var sat mod topplacering strøg jeg heller ikke afsted med de forreste da starten gik, men brugte i stedet den første km på at finde min rytme. Den første km blev rundet ved bunden af væddeløbsbakken på Carl Nielsens Vej og jeg rundede denne  efter 3:30 og lå placeret som nr. 8 efter en førende gruppe på 4 løbere og 3 løbere på mellemhånd. Opad bakken løb jeg forbi de 3 løbere der ikke havde kunnet hænge på frontgruppen og da vi drejede nedad Terp Skovvej var der ikke nogen af dem der hængte på i nedløbet. Væddeløbsbakken satte sit spor i km-tiden for 2. km der blev på 3:37. Nu var benene ved at være varme og samtidig gik det nedad bakke så alt føltes godt.

De forreste havde jeg ingen ambitioner om at nå, og de bagvedliggende virkede ikke til at kunne true mig, så jeg indstillede mig på at løbe resten af turen alene. På denne del af ruten var der flere sving med mindre godt føre, så jeg tog det roligt rundt i disse og fokuserede på at accelerere efter svinget. Den 3. km blev trods føret løbet i 3:03. Ruten kom tæt forbi Marselisborghallen da vi drejede ned af Stadion Alle derefter ned langs tivoli hvor 4. km blev rundet – tiden for denne blev 3:11.

Nu maglede der bare den sidste km tilbage til Marselisboghallen – Med svag stigning op ad kongevejen og uden at være presset hverken forfra eller bagfra, gik mit tempo uværgeligt lidt ned. Jeg fik et kig tilbage da jeg drejede ind af Havreballe Skovvej, og kunne se at der skulle mere end en fantastisk slutspurt til fra dem, hvis nogle skulle indhente mig. Da føret på vejen samtidig var meget fedtet var jeg helt sikker på jeg nok skulle holde min placering hjem, og løb derfor relativt roligt det sidste stykke ind i Marselisborghallen. 3:53 blev km-tiden på den sidste km og dermed en samlet tid på 17:14. 3 mand fra den forreste kvartet var 10 km deltagere og fortsat derfor ud på endnu en omgang. Dermed blev det til en fin 2. plads.

Hanne der også har nedtrappet træningen for tiden kom meget tilfreds ind i fine 22:58, hvilket rakte til en 11. plads hos kvinderne.

Årets sidste start foregår på årets sidste dag hvor det står på 4. runde af nytårscup. Ruten er den samme som i går, så der bliver fin mulighed for at sammenligne. For mit vedkommende bliver der igen kun tale om et hygge/træningsløb, da jeg forventer at en kombination af julemad og en bloddonation få dage før, sætter grænser hvad jeg kan præstere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *