Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Er benene klar? – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Er benene klar?

TrailtourI morgen er det tid til anden afdeling af Salomon Trail Tour, der denne gang foregår i terrænet omkring Tørring. Siden det sidste løb i Marselisborgskoven, har jeg haft en rigtig god træningsperiode, og føler at formkurven er opadgående. I går måtte jeg dog droppe træning pga. meget ømme lægmuskler og achillessener – jeg mistænker en ændret påklædning for at kunne bære en del af skylden for ømheden. Sammen med at foråret endelig er kommet, og lange tights blev skiftet ud med shorts, blev de lange kompressionsstrømper skiftet ud med korte strømper til træningen både tirsdag og onsdag. Jeg mistænker skiftet for at have belastet mine lægge lidt mere end de er vant til, men håber at en dags pause og intens behandling med kompression og varmecreme gør dem klar til i morgen.

Hvor stærke navne på startlisten gjorde at top 5 i Marselisborg var absolut acceptabelt, så er ambitionsniveauet sat højere i Tørring. Startlisten ser ikke ud til at være nær så stærkt besat, så top 3 er den primære målsætning, men det behøver ikke være en hemmelighed at jeg håber at kunne løbe med om 1. pladsen. På startlisten er der kun et navn der lige umiddelbart er mig bekendt som en løber der kan presse mig – det drejer sig om Jesper Pedersen fra AK73, som til DM 10 km slog mig med 17 sekunder og for nylig løb 1:10 på halvmarathon i Berlin. Jeg kender dog ikke Jespers evner i terræn, men håber jeg har en fordel væk fra asfalten. Bag de øvrige navne på startlisten, kan der sagtens gemme sig én eller to stærke trailløbere som kan give konkurrence og samtidig er der også muligheden for eftertilmeldinger på dagen.

Selvom jeg er ved at have deltaget i en del afdelinger af Touren, så bliver denne lidt speciel, i og med den med sine 16 km, er klart den længeste distance jeg har konkurreret på. Jeg forventer det vil påvirke forløbet af konkurrencen lidt, og starten ikke vil blive nær så intens som på de kortere distancer. Jeg forventer at der vil være lidt positionskamp på de første par 100 m da ruten hurtigt snævrer ind, men håber så at der kommer lidt ro på, og jeg får mulighed for at se mine konkurrenter an. Alt efter hvad jeg ser og hvordan jeg føler mig løbende, må jeg så lægge taktikken for resten af løbet.

2 Comments

  1. Christian siger:

    Hvilken slags varmecreme bruger du? Min læg driller også lidt efter seneste løbetur, men tror egentlig bare den trænger til varme/massage.

  2. admin siger:

    Bruger bare helt normal tiger balsam. Hvis du virkelig skal have intens kur så smør på lægge om aftenen, pak ben ind i husholdningsfilm og tag kompressionsstrømper på – sov med dette og det har gjort mirakler ved benene når du vågner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *