Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Ærgelig 2. plads – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Ærgelig 2. plads

Tørring01Med en andenplads i gårsdagens løb i Tørring opfyldte jeg min top 3 målsætning, men jeg kan alligevel se tilbage på løbet med en del ærgelse, fordi jeg lod en ellers ret sikker føring gå mig af hænde, da jeg løb forkert omkring 11 kilometer.

Løbet startede lidt hektisk, da busserne der skulle transportere os til startstedet, kørte forkert og først var fremme og kunne sætte os af 3 min før planlagt start. Starten blev rykket 5-7 minutter, men da der stadig skulle tisses af, smides tøj og gives den sidste info, blev det ikke til den helt store opvarmning. Så det var en koldstart der der blev skudt afsted 11:07.
Jesper Pedersen som jeg i forvejen havde udpeget som mulig konkurrent strøg afsted og jeg fulgte min plan med at koble mig på – afsted gik det og de to første relativt flade kilometer blev løbet i hhv. 3:35 og 3:45 – så var vi i gang! Da vi nåede de første lidt tekniske nedløb erfarede jeg at min anelse omkring Jespers evner i terræn var korrekte – der var store mangler og uden problemer åbnede jeg huller som han efterfølgende skulle bruge kræfter på at lukke. Jesper og jeg havde hurtigt skildt os ud, så min umiddelbare plan var at holde trit med ham, og så presse ham på de tekniske stykker. Den plan holdt dog ikke så længe for allerede omkring 3-4 km løb vi et stykke uden ret mange jævne passager og så nåede Jesper ikke op, og jeg kunne ikke umiddelbart se ham når jeg kiggede tilbage. Jeg indstillede mig nu på at skulle løbe hjem alene.

Efter ca. 6 km ændrede ruten karakter, og der blev langt mellem de tekniske passager. Løbet foregik nu mest på relativt pæne stier hvor eneste forhindringer var nogle jævne bakker samt lågerne til fårefoldene. Da vi passerer udløbet af Gudenåen efter ca. 8,5 km erfarer jeg at Jesper har brugt det lettere stykke til at hale ind på mig, men jeg benytter et kort teknisk stykke lige efter til at åbne hullet lidt igen. Igen kommer vi nu ud på grusveje, og flade vandrestier, og jeg begynder at indstille mig på at Jesper muligvis vil indhente mig. Jeg er dog ikke i tvivl om at jeg kan hænge på og ved samtidig at der mod slutningen vil komme nye tekniske stykker. Da vi er ved ca. 11 km har jeg stadig et hul på ca. 75 m. Vi løber på en markvej som pludselig er spæret på tværs af et trådhegn. Der er en rutemarkering på stolpen ved trådhegnet, men jeg kan ikke umiddelbart se den næste markering. hverken fremad eller på det spor der går ind over en lille forhøjning til højre for vejen. Jeg beslutter mig for sporet til højre, men da jeg når toppen kan jeg stadig ikke se nogen markeringer, og når jeg kigger mig tyilbage kan jeg se Jesper er forsat ligeud, og nu kan jeg også se en rutemarkering langt fremme på vejen! Da jeg når tilbage på vejen har Jesper et langt forspring på ihvertfald nogle hundrede meter, og vi fortsætter på relativt plant terræn hvor jeg ved jeg ikke kan hente meget ind på ham.

20130420salomontorringJeg må efterfølgende indrømme at jeg her knækker mentalt, for reelt havde jeg stadig en mulighed for at hente Jesper, men det kunne jeg ikke rigtig få mig selv overbevist om, og istedet accepterede jeg 2. pladsen. De sidste 5-6 km som foregik i fantastisk flot natur, må jeg erkende ikke fik den opmærksomhed som de fortjente. Jeg var bitter over min fejl, og det fyldte alle tanker i hovedet, som ellers skulle have været brugt til at løbe elegant gennem de tekniske passager.

Jeg var i mål i tiden 1:10:01 og kunne konstatere jeg havde løbet ca. 650m længere end de øvrige – lige godt 50 sekunder efter Jesper! Som sagt var 2. pladsen en opfyldelse af min målsætning inden løbet, så når jeg får det hele lidt på afstand ender jeg nok også med at være tilfreds med den. 2. pladsen betyder også at jeg efter to afdelinger nu fører den samlede Salomon Trail Tour.

Næste afdeling af Trail Touren foregår 3.-5. maj på Bornholm uden min deltagelse – den afdeling er nemlig Hammer Trail hvor der skal løbes 100 miles for at kæmpe med om point! Jeg forventer ikke at se løbere der som kæmper med om den samlede stilling, så jeg sparer kræfterne til Salomon Vejle Fjord Trail der afholdes Kr. Himmelfartsdag.

Og så skal det da lige tilføjes at min skønne kæreste løb en flot 3. plads hjem på kvindernes korte (8,6 km) distance – hun siger hun ikke er i form, men hun løber sku stadig godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *