Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Spændende felt i Vejle – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Spændende felt i Vejle

TrailtourNår jeg i morgen skal løbe 4. afdeling af Salomon Trail Tour ved Hotel Vejle Fjord, bliver det bestemt i et felt hvor en vejen til en topplacering bestemt ikke er nogen walkover.

Min egen klubkammerat Claus Bloch må nok betegnes som favorit i løbet – ihvertfald skal jeg løbe til mit aller bedste for at kunne presse ham – især når distancen ikke er længere. På startlisten er også orienteringsløberen Mikkel Sørensen, der sidste år blev nr. 2 i Vejle 1:17 foran mig. Jeg håber formen er god nok til at jeg i år kan presse mig på den rigtige side af Mikkel i resultatlisten.

Derudover bliver det til gensyn med to af mine konkurrenter fra flere løb, og den samlede stilling, i sidste års Trail Tour. Jakob Bang Korsholm fra Horsens, der vandt den samlede tour sidste år, og Kent Nørmark fra Sparta der endte som nr. 4, er begge på startlisten. Kent havde jeg sidste år styr på, og slog i de afdelinger vi mødtes. desuden har vi mødtes i flere afdelinger af vinterturneringen, hvor jeg også er endt foran ham. Jakob mødte jeg 4 gange sidste år, hvor jeg var bedst de tre af gangene. Vi havde dog nogle tætte opgør hvor især løbet i Rebild bød på en indædt duel. Jeg ved intet om hvilken form Jakob møder op med i Vejle, men hvis jeg løber klogt bør jeg kunne slå ham.

På startlisten er også Kent Olesen, der pt. fører årets Trail Tour – jeg forventer dog ikke at blive presset af Kent da han i weekenden løb Hammer Trail 50 miles (80 km) og derfor ikke kan forventes at have helt friske ben. Desuden er Kent også slidertypen så en kort 10 km er ikke der han er farligst.

Mit ambition er en top 3 placering, men jeg ved at det vil kræve friske ben og et koncentreret løb at opfylde den. Skulle det lykkes vil det være min tredie top 3 placering siden jeg indgik mit sponsorat med Runforest.dk – så de får da noget eksponering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *