Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Så er der kun én dag til det går løs – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Så er der kun én dag til det går løs

vejrNeM2013nxmSå er der kun ca. 1½ døgn til jeg starter på første etape af Nordisk eXtrem Marathon. Jeg mangler kun de sidste detaljer i pakningen af udstyr, som er optimeret til mest mulig luksus på de 10 kg jeg kan få transporteret til nightcampen.
I går havde jeg sidste løbetur inden det går løs. Det blev til ca. 8 km i roligt tempo sammen med AGF herre – så nu får benene ro frem til lørdag.

De seneste dage har jeg spændt fulgt med i vejrudsigten, som har skiftet meget. Med kun en dag til start kan den dog nu forventes at ligge rimelig fast, og som der ses bliver optakten præget af noget regn, mens det ser ud til at holde tørt under lørdagens etaper. Søndag skulle vi vågne op til tørvejr, men under etapen er der risiko for en smule regn. Med det vand Østjylland fik især onsdag, er jeg sikker på der nok skal være masser af bløde områder at passere på ruten, så jeg tror jeg bliver glad for at have rent løbetøj med til hver etape.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *