Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Total succes i Nordisk eXtrem Marathon – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Total succes i Nordisk eXtrem Marathon

NEMmål2013nxmMed 1. pladser på 1. og 3. etape og en 3. plads på den korte 2. etape sikrede jeg mig den samlede sejr i første udgave af Nordisk eXtrem Maraton XT42 klassen. På lørdagens første etape lykkedes det mig tillige at vinde den indlagte bonusspurt (å-spurten) hvor en å og et sumpet ufremkommeligt område skulle forceres hurtigst muligt. Med en tid på 56 sekunder var jeg 8 sekunder hurtigere end nr. 2 – samtidig var det på netop dette sted jeg åbnede et afgørende hul på første etape.

Præmierne var hhv. et startnummer til efterårets nye løb “Dirty Trail” samt startnummer til næste års udgave af løbet – så ved jeg jo hvad jeg skal til efteråret og nærste år i maj 🙂

Super stor tak til min dejlige kæreste for hendes opbakning og støtte. Også tidligere Thulekollega Kent og moster Ellen og Merete skal have kæmpe tak for de var hhv. ude på sporet og i start og mål og heppede. Løbsarrangører og medløbere skal også lige takkes for en rigtig fed weekend, med rigtig fedt (og hårdt) trailløb.
En af de kommende dage regner jeg med at få skrevet en længere løbsberetning, men nu skal kroppen lige hvile lidt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *