Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Tilføjelse til løbskalender – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Tilføjelse til løbskalender

nxmdt2013Efter som jeg i går vandt et startnummer til løbet nXm DirtyTrail har jeg tilføjet endnu et løb til løbskalenderen. Det er et nyt løb der får sin debut i oktober og må kategoriseres som ekstremt trailløb. Det er faktisk et løb jeg har haft kig på siden det blev annonceret, men været tilbageholdende pga. prisen. Nu er det ikke længere nogen hindring – min endelige tilmelding vil jeg dog lige afvente da jeg skal have valgt om distancen skal være 5, 10, 15 eller 30 km.

Mere info om løbet kan findes på DirtyTrail.dk – min løbskalender kan ses her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *