Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Afrunding fra arrangører af nXm – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Afrunding fra arrangører af nXm

nxmArrangørerne af Nordisk eXtrem Marathon har samlet weekendens begivenhed i deres seneste nyhedsbrev – bla. kan man læse at jeg på 1. etape overraskede dem ved at være i mål ca. 10 min før de havde forventet. Dejligt at jeg kunne overraske så erfarne arrangører 🙂

Læs nyhedsbrevet her: Nyhedsbrev 3 – Afrunding

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *