Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Ny rekord i løbesko – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Ny rekord i løbesko

2013_09_13 Salomon S-lab Sense (800x478)

Salomon S-Lab Sense

Min beholdning af løbesko har netop sat ny rekord. I går modtog jeg en pakke fra salomon med to par løbesko som var gevinster fra et par Salomon Trail Tour løb tidligere på sommeren. Med tilføjelsen af de to par tæller min beholdning af løbesko nu 19 par hvilket er ny rekord!

Salomon S-Lab Sense Ultra

Salomon S-Lab Sense Ultra

De to par var hhv. et par S-Lab Sense og et par S-Lab Sense Ultra. Det er Salomons topmodeller til Trail konkurrencer. Sense holder sig selv i min størrelse 45 nede på 222 gram hvilket er lettere end min favorit trailsko X-Talon 212. Ultra udgaven har lige lidt mere mønster under sålen og egner sig dermed nok lidt bedre til danske forhold hvor der sjældent kan forventes helt tørre stier! Også ultra udgaven holder vægten under X-Talon – 232 gram vejer den, og er dermed en seriøs udfordre til titlen som favorit.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *