Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Ny 5 km PR – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Ny 5 km PR

I dag var det blevet tid til 2. afdeling af nytårscuppen. Jeg har i de seneste uger døjet med en skade i læggen og med DM cross ventende i næste uge, gik jeg ind til dagens løb med en intention om at holde lidt igen og blot løbe for at forsvare min samlede 1. plads i løbet.

Som opvarmning gennemløb jeg ruten, og det virkede til at det denne gang var lykkedes for arrangørerne at lave en rute der passe i længde. Da jeg kom tilbage fra min opvarmning, fik jeg at vide at man nu endelig havde officielt erkendt at ruten ved første afdeling var for kort, så nu lå det klart at der ikke var nogen PR i det løb! Efter at have smidt overtøjet løb jeg lige et par stigningsløb – her nåede min læg lige at markere sig lidt, hvilket mindede mig om at jeg skulle starte roligt ud!

Rolig start hvor jeg ligger lidt tilbage fra fronten.

Rolig start hvor jeg ligger lidt tilbage fra fronten.

Starten gik denne gang til planlagt tid, og jeg undgik at lade mig rive med i starten og kom fint rundt i de første par sving. Efter de første par hundrede meter lå jeg i en position som nr. 8 10 stykker og kun min klubkammerat Aladdin aller forrest var uden for rækkevidde. På vej op af Carl Nielsens Vej hentede jeg den ene efter den anden og kort efter vi drejede ind i kirkeskoven var jeg fremme på en 3. plads og havde alle konkurrenter i den samlede stilling bag mig. Kort efter nåede vi rutens højeste punkt ved ca. 1,5 km og de efterfølgende ca. 1,5 km var et langt nedløb. Jeg besluttede at jeg ville se om jeg ikke kunne lukke huldet op til 2. pladsen på nedløbet – det blev gjort relativt hurtigt og efter lige at have set efter om han skulle løbe 5 eller 10 km (han var på 5 km) lagde jeg mig bag ham for lige at spare benene lidt. Ruten steg en lille smule op af Niels W. Gades vej efter vi havde rundet 3 km, og da jeg trykkede lidt på her blev der ikke svaret igen.

Alene på 2. pladsen da jeg svinger ind til mål i Marselisborghallen

Alene på 2. pladsen da jeg svinger ind til mål i Marselisborghallen

Længere fremme kunne jeg se Aladdin der ikke så ud til at løbe sig ud. Stille og roligt kom jeg tættere på ham, men hullet var for stort og på målstregen var han 7 sekunder foran. Min tid hed 16:19 hvilket er ny PR, hvilket jeg er meget tilfreds med på denne rute i et løb hvor jeg ikke havde fokus på at løbe stærkt fra starten. I den samlede stilling øgede jeg mit forspring med ca. 40 sekunder, så det ser meget lovende ud for den samlede sejr.

Hanne løb også i dag. Hun skulle bruge løbet som test frem mod det halvmarathon træningsprogram hun skal starte på om et par uger. Med en flot spurt kom hun ind i 20:59 på en 4. plads, hvilket vidner om at formen er ganske glimrende og en PR på halvmarathon i marts er særdeles realistisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *