Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Succes ved DM lang cross – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Succes ved DM lang cross

I eftermiddags gik det så løs i Viborg med DM lang cross 2014. For mig blev det et rigtig godt løb hvor jeg opfyldte alle de succeskriterier jeg inden løbet havde opstillet.
Allerede inden løbet startede så det ekstra lovende ud for flere af min ambitioner da nogle løbere fra startlisten af forskellige årsager ikke stillede til start. Den ene var min klubkammerat Brian Lindberg som jeg havde forventet at skulle kæmpe med om en plads på 5 personers holdet, og havde planlagt at ville prøve at hænge på i starten. Min nye plan blev at hænge på Jonas Ejlertsen fra Odense som jeg inden løbet havde forventet at skulle kæmpe om aldersgruppe bronze med – men da Christian Madsen ikke stillede til start var det i stedet den forventede sølvmedalje vi skulle kæmpe om!

Jeg løber et par omgange sammen med Rasmus Futterup

Jeg løber et par omgange sammen med Rasmus Futterup

Jeg lagde mig fra start lige i hælene på Jonas – lidt for tæt på måtte jeg sande da vi kæmpede om en inderbane i et sving og hans pigsko efterlod en flænge på mit skinneben og flænsede min ene sko. Jeg rundede første af de fem runder (runder af ca. 2 km) i 6:40 på en 29. plads lige foran Jonas. På det efterfølgende nedløb rykkede jeg en smule frs uden jeg synes jeg pressede på, så da Rasmus Futterup fra Herning kom op på siden på den efterfølgende stigning, valgte jeg at hægte mig på ham, da jeg vidste vi ofte løber meget tæt.
Jeg rundede anden omgang efter 13:33 (omgangstid 6:53) – stadig som nr. 29 lige i hælene på Rasmus. Jeg følte mig rigtig godt løbende, og måtte bruge en del viljestyrke på at holde igen og ikke trække fra – men der var stadig langt igen og jeg kunne tænke tilbage på mit ubehagelige sammenbrud i Middelfart! Vi åd et par løbere på den efterfølgende omgang så da jeg rundede tredie omgang efter 20:31 Omgangstid 6:57) var jeg fremme som nummer 27.
et stykke ude på 4. runde kunne jeg ikke længere holde mig tilbage og åbnede lidt mere op for gassen. Jeg rykkede fra Rasmus og åd yderligere et par løbere inden jeg løb ud på sidste runde som nummer 24 efter 27.23 (omgangstid 6:52).

Her sætter jeg Rasmus Terp og Kasper Hansen fra Aarhus 1900

Her sætter jeg Rasmus Terp og Kasper Hansen fra Aarhus 1900

Jeg var lige inden vi løb ud på sidste omgang kommet op til en gruppe med de to Aarhus 1900 løbere Rasmus Terp og Kasper Hansen samt min klubkammerat Johan Damkær. Jeg hang på de de to 1900 løbere den første halvdel af runden, og efter de havde prøvet at sætte mig med et ryk slog jeg kontra og plantede dem på næstsidste bakke. Jeg pressede på hele vejen til mål og var Odenses Kasper Skov ikke blevet advaret fra tilskuerne om at jeg var på vej, kunne jeg have nuppet en ekstra placering. Jeg kom i mål i 34:01 (omgangstid 6:38) som nummer 20 – med top 30 som ambition var det bestemt en godkendt placering. I aldersklassen var det en sikker 2. plads og jeg blev 4. bedste AGF’er og dermed en sikker plads på førsteholdet i vinterturneringen som i øvrigt blev dagens næstbedste hold. I DM regi er det 3 personers hold der tæller. Vores førstehold fik en flot andenplads mens andetholdet som jeg førte an blev nr. 8.

Løbet blev fundet suverænt af den nordiske mester Abdi Hakin Ulad, der havde 13 sekunder ned til Henrik Them på andenpladsen. Hos kvinderne var det den forsvarende mester Simone Glad fra Odense der genvandt sin titel. Maja Alm fra AGF blev nr. 3 og førte an på holdet der vandt DM guld.

Se flere billeder her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *