Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
La Santa lige om hjørnet – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

La Santa lige om hjørnet

Mild, blæsende og våd er vist sådan den danske vinter indtil nu har kunnet beskrives – det har krævet sit af motivationen at få gennemført træningspas under de forhold. Nu rasles der med sablerne og trues med at kulde og sne er på vej og eventuelt besværliggøre udendørs løbetræning. I første omgang er jeg dog ligeglad, for fredag hopper jeg på flyveren mod Lanzarote og Club La Santa Sport. Tankerne om en uge fyldt med sol, varme og løb forbedrer virkelig humøret i disse våde dage!

til FB banner 01For første gang skal jeg deltage i en såkaldt “temauge” på Club La Santa – det er Salomon (sportstøj/sko) og Suunto (GPS ure) der arrangerer trail uge med masser af løb i terræn. Her hjemme er løb i terræn ofte forbundet med skov, mudder og bakker – på Lanzarote vil vi uværgeligt komme til at prøve kræfter med anderledes udfordringer som lavaklipper, strandsand og bjerge.

Jeg regner egentlig kun med at øge min løbemængde en anelse dernede, men derudover forventer jeg at lave en del alternativ træning. Det er selvfølgelig også ferie, så mellem de fysiske udfoldelser skal der restitueres ved poolen og slikkes noget sol.

til FB banner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *