Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Uge 8 – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Uge 8

Mandag eftermiddag
7,3 km restitutionstur med Hanne, 4:56 min/km. I dejligt solskin blev der løsnet lidt op i benene, der var lidt tunge efter weekendens ture i skoven.

Tirsdag eftermiddag
Træning med AGF Atletik
4,8 km opvarmning, 4:16 min/km
30 min (8,5 km) in/out løb på 700 m rundstrækning, pace 3:20/3:40 min/km
2,8 km afjog, 4:47 min/km

Efter opvarmningen følte jeg mig ikke helt på toppen, men da vi kom i gang med løbet gik det bedre. Jeg skulle egentlig have holdt et pace ca. 5 sekunder hurtigere pr. km for at det passede med mit planlagte 10 km pace. Men det virkede lige en anelse for hårdt på dagen, og samtidig kunne jeg i dette tempo ligge sammen med Christian Broløs, så vi var to til at styre tempoet så jævnt som muligt. Efterfølgende analyse af pulskurven indikerer at det vist var mentalt jeg ikke kunne løbe de 5 sekunder hurtigere – der var ihvertfald pulsslag i “reserve” ift. hvor jeg skal ligge på 10 km konkurrence!

Onsdag eftermiddag
8,2 km som træner for AGF LIFE, restitution/fartleg, 5:04 min/km
15 min CORE-træning

Torsdag eftermiddag
Træning med AGF Atletik
3,1 km opvarmning, 4:35 min/km
4 x 3 km @ 3:24 – 3:22 – 3:22 – 3:22 min/km IP 3:00 +
4 x 1 km @ 3:14 – 3:14 – 3:11 – 3:11 min/km IP 2:00
2,6 km afjog, 4:24 min/km

Fredag
Hviledag! Et møde i København og transport frem og tilbage, kostede det meste af dagen. Aftenen blev brugt på den store DM fest i Musikhuset hvor alle Danmarks-, Nordiske-, europa- og verdensmestre i 2013 fra Østjylland blev hyldet.

Lørdag middag
23,4 km rolig tur, 4:21 min/km. Først 8,4 km sammen med Hanne. Så 13 km alene i 4:02 min/km og sidst 2 km afjog sammen med Hanne.

Søndag eftermiddag
4,6 km restitution, 4,47 min/km. En stille og rolig tur efter at have været med til at afvikle 3. afdeling af DuPont-løbene hele formiddagen.

Resume
82,1 km total for ugen. To gode halvmarathon-specifikke kvalitetstræningspas, samt en god langtur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *