Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Uge 10 – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Uge 10

Mandag eftermiddag
5,8 km restitutionsløb, 4:52 min/km. Benene var noget mærket af gårsdagens tur i bakkerne. Især min højre læg/achilles var øm, men løsnede op efterhånden som den blev varm.

Tirsdag eftermiddag
Træning i AGF Atletik
4,7 km opvarmning, 4:21 min/km
5 x (800m 10k-pace + 200m forceret) IP 3:00
4,3 km afjog, 4:31 min/km
Årets første træning på stadion. Efter lige at have fundet tempoet, holdt jeg uden problemer racepace 3:12 min/km på de 800m og havde masser at rykke med på de sidste 200. For de samlede 1000 m blev tiderne: 3:12 – 3:10 – 3:08 – 3:08 og 3:05. Min læg/achilles mærkede jeg ikke noget til så snart musklerne var varme.

Onsdag eftermiddag
6,2 km restitution/fartleg som træner for AGF LIFE, 5:25 min/km
10 min coretræning

Torsdag og fredag
Begge dage endte som restitutionsdage. Jeg følte igen til min højre læg/achilles og valgte at give den ro så den kunne komme sig inden DM 10 km søndag.

Lørdag morgen
7,6 km restitutionsløb, 5:01 min/km. En dejlig tur med Hanne i flot solskin. Min krop bliver aldrig glad for at løbe om morgenen, men disse rolige ture klarer den lige. Fik rørt benene og varmet musklerne igennem, hvilket helt sikkert er godt frem mod morgendagens konkurrence

Søndag middag
4 km opvarmning, 4:36 min/km
0,7 km opvarmning – spring og stigningsløb
DM 10 km i ny PR på 32:23, 3:14 min/km
2,9 km afjog, 5:00 min/km

Det blev til ny PR på 10 km ved Danmarksmesterskaberne i Fælledparken i København. Igen lykkedes det mig ikke at have et optimalt løb til et DM. Jeg fik en relativ god start, og fik fundet en god gruppe. Kort før tre kilometer overhaler en løber i gruppen indenom, og trækker ud lige foran mig, så jeg ikke kan undgå at ramme hans ben med mine. Han styrter lige foran mig, og jeg når ikke at springe over, og vælter ned over ham. Styrtet koster noget forvirring, og selvom jeg er hurtigt på benene bruger jeg nogle unødige kræfter.
Jeg finder ind i en rytme igen og ligger i en gruppe med et ok tempo de næste kilometer. Der kommer løbere op bagfra, men jeg har heldigvis overskuddet til at hænge på dem når de runder resterne af vores gruppe. Ved 8 km bider det i benene, men jeg hænger på, og på opløbet lykkes det mig at rykke fra mine konkurrenter og stjæle 3-4 placeringer.
Tiden 32:23 rækker til en 34. plads ved DM og en 4. plads i min aldersgruppe – kun 3 sekunder fra bronze! Løbet er godkendt, men jeg må indrømme jeg ikke er 100% tilfreds – derfor må jeg huske på at det for mig kun var B-ambition – det store mål er halvmarathon om 3 uger!

Resume
Med to hviledag og ingen langture blev det kun til 52,4 km totalt i ugen med 4:23 min/km. Trimp værdien blev 409, så det blev bestemt til en restitutionsuge. I den kommende uge skal der trænes hårdt og specifikt halvmarathon inden nedtrapningen virkelig begynder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *