Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Uge 14 – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Uge 14

Mandag eftermiddag
3,4 km roligt løb, 4:19 min/km. Første tur efter halvmarathon blev en 15 min tur. Benene var ømme og skulle presses lidt for at komme op i fart. Sidst på turen føltes benene dog meget bedre, og jeg skulle bruge en god gang selvdisciplin for at holde mig til mit restitutionsprogram og ikke løbe længere.

Tirsdag eftermiddag
Træning med AGF Atletik
8 km roligt løb, 4:27 min/km. Sammen med andre halvmarathondeltagere stod der ca. 30 minutters tur i skoven på programmet. Benene føltes allerede meget bedre.

Onsdag eftermiddag
8,2 km restitution/fartleg som træner for AGF Life

2014_04_03_635321567345443575Torsdag aften
2,6 km opvarmning
10 km konkurrence, 3:18 min/km
1,7 km afjog
Torsdag blev sidste runde af årets DuPontløb afviklet. Jeg har til de foregående fire afdelinger hjulpet til med afviklingen, men pga. placeringen på en hverdag, havde jeg ikke mulighed for dette til denne afdeling. Derfor var det oplagt at deltage og teste hvor friske benene var blevet.
På startstregen var der umiddelbart kun duathleten Søren Bystrup, som havde potentiale til at presse mig på distancen. Da jeg ikke vidste hvordan benene ville reagere på fart, havde jeg ikke intentioner om at løbe hurtigere end det var nødvendigt for at holde mig fremme i front.

Fra start fik jeg lov til at bestemme tempoet og 3-4 løbere hang på. Jeg lagde et tempo omkring 3:20-3:24 hvor kroppen fandt sig godt tilpas. Sådan fik jeg lov at styre det ud til omkring 6,5 km, hvor Søren rykkede frem og pressede tempoet lidt op. Jeg havde egentlig kort forinden bestemt mig for først at ville rykke fra gruppen med ca. 2014_04_04_635321685342513929500 m til mål, men efter en kort overvejelse valgte jeg nu i stedet at lave et kontraryk. Jeg accelererede ud af et 90 graders sving og åbnede hurtigt et hul. Jeg trykkede herefter på en god kilometer, og da jeg rundede 8 km skiltet kunne jeg konstatere at jeg havde et hul på omkring 80 meter. Jeg justerede tempoet en anelse ned – nu skulle føringen bare holdes hjem. Det blev den uden problemer. Birdy fik et high-five på opløbet og jeg kunne løbe i mål i tiden 33:04 og modtage chokolade og frugtkurv!

Jeg var overrasket over hvor friske benene allerede var, men ved også at jeg lige skal passe på et par uger mere for at kroppen bliver helt frisk.

Fredag
Kroppen fik træningsfri – i stedet blev en masse praktiske gøremål ordnet.

Lørdag formiddag
Fællestræning i AGF Atletik
4,6 km opvarmning, 4:31 min/km
11 x 400 m intervaller, pace 3:00, Intervalpause 1:00
3,2 km afjog, 5:06 min/km
Jeg valgte skåneudgaven af dagens pas som ellers bød på 25 x 400 m – det var fint at få lidt tempo i benene, men jeg skulle også passe på efter halvmarathon.

Søndag formiddag
14,1 km rolig tur i terræn sammen med Dan Olesen. En god tur i Silkeborg Nordskov med ca. 380 højdemeter på kontoen.

Resume
Ugen bød på 60,6 km totalt og en TRIMP værdi på 569 (+6%) hvilket må siges at være fint for en uge med restitution. Benene lader til at være kommet sig ret godt, og allerede i næste uge forventer jeg at løbe noget der minder om en almindelig træningsuge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *