Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Uge 15 – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Uge 15

Mandag middag
15,8 km roligt løb, 4:30 min/km. Udnyttede ventetiden mens Hanne blev behandlet på sygehuset i Horsens til en rolig tur. Mærkede lidt til problemerne i højre baglår/balle som også drillede mig før halvmarathon, så det skal jeg lige være opmærksom på ikke eskalerer.

Tirsdag eftermiddag
Træning med AGF Atletik
4,4 km opvarmning, 4:23 min/km
10 x 800 m i 3:08 min/km – Intervalpause 1:45
4,0 km afjog, 4:33 min/km
Havde rigtig gode ben og intervallerne føltes bare lettere og lettere og jeg følte det som om jeg sagtens kunne have taget 3-5 ture mere!

Onsdag eftermiddag
Træning af AGF Life
3 km restitutionsløb som opvarmning, 5:35 min/km
12 min halvmarathonpace 3:25 min/km
2,2 km restitutionsløb som afjog, 5:44 min/km
Mens LIFEerne løb cooperstest brugte jeg tiden på at få lidt km i halvmarathonpace.

Torsdag
Det blev en restitutionsdag! Hanne og jeg havde vundet en middag på restaurant MellemRum kl. 18.00 og selvom jeg da nok kunne have presset 5-8 km ind mellem arbejde og middag, valgte jeg at ikke at stresse – tage en fridag, og nyde den gode middag.

Fredag eftermiddag
10 km roligt løb, 4:24 min/km. Gode km i benene.

Lørdag
Havde en masse projekter i hus og have, og da jeg hen på eftermiddagen endelig havde tid til at komme i løbeskoene, var vejret slået om, og præget af kraftige regnbyger! Jeg kunne derfor ikke finde motivationen til at komme afsted, og besluttede mig for at tage en længere tur søndag.

Søndag middag
25,9 km trailløb, 4:57 min/km, 790 højdemeter. En fantastisk tur i Ry Nordskov. Mildt forårsvejr med skiftevis flot sol og regnbyger.

Resume
Total 77,4 km i 4:32 min/km. En TRIMP-værdi på 693 (+21,8%) indikerer at jeg fik skruet godt op for træningen igen hvilket jeg, omend knap så kraftigt, forhåbentlig kan gøre et par uger mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *