Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Uge 19 – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Uge 19

Mandag morgen
13,1 km restitution, 5:01 min/km. Løb til arbejde – morgenløb bliver aldrig min favorit og kombineret med træthed fra halvmarathon var det en hård tur.

Mandag eftermiddag
13,4 km cykel hjem fra arbejde

Tirsdag eftetermiddag
4,1 km opvarmning, 4:26 min/km
10 minutters koordinations- og tekniktræning
5 x 150 m i 800 m pace, IP 250 m jog (2 min)
3 km afjog, 5:22 min/km
Følte mig slet ikke oplagt da jeg startede træningen, og opvarmningen var en kamp med tunge ben. Tekniktræningen lod dog til at løsne op, så jeg kunne løbe de korte intervaller med fint overskud. Det var dog dejligt at programmet ikke var længere i dag! Afjog blev sammen med kæresten, der var færdig med hendes program samtidig.

Onsdag eftermiddag
Træning af AGF Life
9,1 km med indlagt tempo/fartleg

Torsdag og fredag
Begge disse dage kom jeg hjem fra arbejde uden at kunne finde lysten til at løbe! Efter 25 dage i træk med løb var det nok en naturlig reaktion fra krop og sind, så jeg besluttede at tage et par fridage for at lade kroppen restituere.

Lørdag morgen/formiddag
10,4 km restitution, 5:06 min/km
Sov længe og startede dagen med en dejlig restitutionstur sammen med kæresten. Tempoet var ikke imponerende, men til gengæld havde jeg nok min bedste “morgentur” længe og lysten til løb var tilbage.

Søndag
Det blev en rigtig afslapningsdag på sofaen hvor kroppen restituerede.

Resume
41,6 km løb i 5:04 min/km. En TRIMP-værdi på 290 709 (-59%) indikerer en markant restitutionsuge, som jeg tror krop og sind virkelig havde brug for!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *