Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Uge 20 – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Uge 20

Mandag
En lang arbejdsdag havde suget al energi, så det blev endnu en restitutionsdag.

Tirsdag morgen
13,5 km cykel til arbejde

Tirsdag eftermiddag
5,5 km cykel til træning
Træning med AGF Atletik
4,5 km opvarmning, 4:00 min/km
3 x 1600m, 3:20 min/km, IP 2:30
1,2 km afjog, 4:10 min/km
Ramte en rigtig skidt løbedag. Efter tre af de planlagte 4 intervaller spændte min læg op og jeg valgte at springe det sidste over for ikke at risikere en skade.

Onsdag eftermiddag
Træning af AGF Life
9,4 km løb med indlagt tempo
10 min coretræning

Torsdag morgen
13,5 km cykel til arbejde

Torsdag eftermiddag
13,5 km cykel fra arbejde

Fredag (tidlig)morgen
2,5 km opvarmning
10 km konkurrence til Billund RUNway
Hanne og jeg var afsted til jubilæumsløb i Billund lufthavn, der foregik om natten på landingsbane og taxiways. Det blev et succesfuldt løb (igen). Jeg havde hele løbet rimelig kontrol over fronten og ved ca. 6 km rykkede jeg fra og løb hjem til sikker sejr. Hanne løb ind på en flot andenplads hos kvinderne i en tid der ville have været en solid PR-forbedring hvis ikke ruten havde været stillet forkert op, og derved for kort!

Lørdag middag
6,6 km restitutionstur i skoven ved Himmelbjerget med Hanne.
Turen udviklede sig noget anderledes end planlagt, da jeg efter ca. 3,5 km opdagede at bilnøglen var røget ud af lommen! Vi joggede tilbage, men havde ikke held til at finde nøglen! Moster Ellen kunne heldigvis komme til undsætning og køre os hjem til Solbjerg efter ekstranøglen – 1000 tak.

Søndag middag
9,3 km rolig tur i skoven med Hanne.
Denne gang blev det en noget mere vellykket tur end lørdag.

Resume
48,3 km løb i 4:36 min/km. En TRIMP-værdi på 425  (+39,7%) viser en forøgelse af belastningen, men det skal også ses i lyset af den meget rolige uge jeg havde i sidste uge.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *