Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
NXM 2014 – kan titlen forsvares? – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

NXM 2014 – kan titlen forsvares?

nxmSidste år lykkedes det mig at vinde den første udgave nogensinde af XT42 klassen ved Nordisk eXtrem Marathon. Det er derfor som forsvarende mester jeg stiller op til løbet i den kommende weekend.

I forhold til sidste år, har arrangørerne promoveret konkurrencen meget hårdere, og løbet er bl.a. blevet en del af den meget populære Salomon Trail Tour. Jeg kan derfor forvente markant hårdere konkurrence på de tre etapers samlede 42 km.

Den større promovering har også medført at der i år er rigtig god mulighed for at følge løbsudviklingen live på nettet. Udover opdateringer på løbets Facebook side som finde her, så kan der ses live video streaming og opdateringer her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *