Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Ca. syv timer til start – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Ca. syv timer til start

Så blev det endelig lørdag, og om ca. syv timer går starten på XT42 klassen ved NXM i Silkeborg. Jeg har netop sat flueben ved den sidste ting på pakkelisten og lavet kontrolvejning af tasken der skal transporteres til Night Campen. Vægten stod på 11,2 kg så jeg overvejer lige om der skal en ekstra cola eller andet med – jeg kan jo lige så godt udnytte vægten op til de 12 kg! Også mængden af medbragt energi skulle være rigelig. Sidste år forbrugte jeg under konkurrencen ca. 13000 kJ og pt. har jeg i år medbragt ca. 24000 kJ så jeg burde kunne holde energiniveauet oppe på turen.

Vejrmæssigt ser det ud til vi får gode forhold. Overskyet med let vind skulle sikre at vi ikke koger over på eftermiddagens første etape. I nat skulle det ikke komme under 10 grader så det skulle heller ikke blive et problem at holde sig varm i teltet. I morgen formiddag loves lidt mere sol, men forhåbentlig når jeg i mål inden temperaturerne ryger for højt op.

At sætte mig et mål for konkurrencen er lidt svært da de udenlandske løbere på startlisten, udgør ubekendte som kan give et meget stærkere felt end det ser ud til når man bare kigger på danskerne. Claus Bloch er min umiddelbart nærmeste konkurrent, som jeg kæmpede med adskillige gange sidste år. Jeg håber at kunne give ham kamp til stregen og måske komme først. Hvis man tillægger at et par af udlændingene har niveau til at løbe med helt fremme så vil en top 3 placering nok være et realistisk mål, men klapper det hele så ved jeg at en førsteplads er mulig, og jeg vil kæmpe for det!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *