Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Gensyn med Midsommer Stafetten – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Gensyn med Midsommer Stafetten

På en rigtig varm aften var jeg i Skanderborg for at forsvare min titel som vinder af soloklassen i Midsommer Stafetten sidste år. Der var ikke umiddelbart nogle navne på startlisten som jeg mente ville kunne presse mig, men i løb hvor man kan eftertilmelde skal man jo alligevel være lidt på vagt! Jeg løb de ca. 5 km sammen med Hanne som opvarmning, og imens lagde

Starten er gået

Starten er gået

jeg mig fast på en taktik hvor jeg blot ville følge de forreste på den første runde, og så se hvordan løbet udviklede sig.

Den taktik gik dog hurtig fløjten – der var simpelthen ikke ikke nogen der ville løbe med da starten gik, så inden 100m lå jeg alene, og valgte så bare at finde ind i min egen rytme. Jeg rundede første runde i 17:41 hvilket var over 2 minutter foran næste løber. Mit tempo faldt efterfølgende, da jeg følte lidt problemer med maven, og frygtede hvad der ville ske hvis jeg pressede på! Derfor blev anden runde ca. 50 sekunder langsommere med 18:32 og 3. runde yderligere lidt langsommere med 18:49. Totaltiden blev 55:02 hvilket er et minut langsommere end løbsrekorden som jeg satte sidste år. Næsten 7 minutter var afstanden til 2. pladsen, så jeg var på intet tidspunkt presset af andet en egne ambitioner og bøvl med maven!

På vej i mål

På vej i mål

Omstændighederne taget i betragtning er det et fint resultat, og samtidig fik jeg lavet en aftale om et løbssponsorat til både Hanne og mig i næste års udgave, så der vil jeg om alt går vel være at finde på startstregen igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *