www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Stilhed på siden

Der har været noget stille på siden den seneste tid. Først var det en enorm mængde arbejde, der ramte mig og dernæst sommerferie og godt vejr, der ikke har gjort det oplagt at sidde og skrive opdateringer. Nu er siden dog blevet opdateret med en stribe løbsberetninger, og samtidig er løbskalenderen blevet opdateret med løb planlagt for sensommer og efterår.

Som det ses bliver der efter en konkurrencefri juli måned tryk på så snart vi rammer august. Først står den på DM på 5000m i Odense, hvor jeg skal forsøge at løbe PR. Lykkes det ikke der er der allerede ugen efter en mulighed ved DM revanche stævne på hjemmebane.

Herefter kommer stafetter og trailløb m.m. i en lind strøm frem til sidst i oktober. Der omkring plejer Vinterturneringen at starte, så når planen for denne ligger fast kan jeg sætte øvrige løb ind i kalenderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *