www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

DM 5000m på søndag

Så er startlisten til DM 5000m på søndag netop blevet offentliggjort. Jeg har jo tidligere på sæsonen løbet et enkelt 5000m løb for at sikre mig en hæderlig kvalifikationstid med henblik på heatinddeling. Det lader dog til at have været uden betydning, da det ser ud til at vi søndag skal løbe et samlet felt på pt. 36 løbere (mon ikke der falder 4-5 stykker fra inden start).

Dermed skal jeg også lige mentalt have omstillet mig fra at løbe i et B heat, hvor jeg potentielt ville kunne være med fremme og eventuelt kæmpe med om heatsejr, til nu at ende langt nede i feltet og måske risikere at blive hentet med en omgang! Heldigvis har jeg da lige et par dage til at få rettet det mentale på plads.

Feltet ser rigtig stærkt ud med 12 løbere der har været under de 15 minutter og en håndfuld der ligger helt nede omkring de 14! Jeg er tilmeldt med den 20. bedste tid, men ved at der er ihvertfald 4-5 løbere tilmeldt, hvor det kun er fordi de ikke har løbet en 5000m i år de ikke er foran mig!

Vejrudsigten for søndag eftermiddag i Odense angiver risiko for en smule regn, op til 24 grader og svag vind – det er rimelig optimalt for mig, da jeg ingen problemer har med regn og helst ikke vil have det for varmt!

Så med disse forhold håber jeg meget på at kunne opnå mit mål om en god PR.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *