Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Som tingene kan ændre sig – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

Som tingene kan ændre sig

Odense atletikstadion. DM 2014 5000m B-heat. Søn 3/8 kl. 15.10

Odense atletikstadion. DM 2014 5000m B-heat. Søn 3/8 kl. 15.10

Det er en dynamisk verden vi lever i, og vi skal hele tiden være klar til forandringer. Nogen gange ændrer tingene sig så tilbage til hvordan man først troede de var – og det er netop hvad der er sket med DM 5000m på søndag.

Der er nu igen opdeling i A og B heat, og med en forventet opdeling ved de 15 hurtigste tilmeldte tider ender jeg med min tilmelding i 19. bedste tid i B-heatet. Heatinddelingen skiller ved 15:31 – hvilket ikke er helt optimalt ift. min ambition om at løbe 15:15, hvor jeg så risikerer at skulle lave alt arbejdet selv! Hvis de vælger at stille til start, vil der dog være et par løbere med potentiale til hurtigere tider, som blot ikke har haft en tilmeldingstid, og ellers må jeg håbe jeg rammer dagen og ikke behøver så meget hjælp!

Vejrudsigten har også ændret sig – nu loves der 27 grader og delvis sol – ikke lige min kop the! Men jo hurtigere jeg løber des kortere tid skal jeg være i gang i varmen, så jeg må bare presse på 🙂

Se deltagerlisten her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *