Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/anton-christensen.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
2011’s fysiske udfordringer er på plads. – www.anton-christensen.dk
www.anton-christensen.dk Rotating Header Image

2011’s fysiske udfordringer er på plads.

Nu skulle de fysiske udfordringer for 2011 være på plads (selvfølgelig med forbehold for skader) Det bliver til 4 primære udfordringer der kommer til at udfordre både hurtighed og udholdenhed.

Første udfordring bliver Boston marathon i april – træningen hertil er allerede gået i gang og de første 8 uger af træningsplanen er gennemført. For 14 dage siden løb jeg 10 km testløb i Danisco cuppens 1. runde – her løb jeg på 38.27 min, hvilket passer helt præcis med det træningsprogram jeg følger, og som gerne skulle bringe mig i mål i Boston omkring de 3 timer.

Årets 2. primære udfordring er eXtrem marathon – et to dages orienteringsløb for 2 personershold der foregår i terrænnet omkring Silkeborg/Ry i slutningen af maj. Jeg skal løbe sammen med min mangeårige løbekammerat Christian, og vi regner med at deltage på distancen X50, der dækker over middelsvær orientering på rute der er 50km i fugleflugt. Hvad ambitionen for løbet bliver ved vi endnu ikke – det må træningen vise. Vi forventer at komme til at løbe med rygsække der vejer omkring 5 kg. I dag startede jeg træningen i at løbe med rygsæk, ved at løbe min rolige træningstur med en rygsæk på netop de forventede 5 kg.

3. udfordring foregår udenlands – Laugavegur ultramarathon er 55km terrænløb på Island, indeholdende masser af højdemeter (ca. 1600m op og 2100m ned), løb gennem termisk aktive områder, krydsning af floder og en fantastisk natur.
16. juli går det løs, og når mere falder på plads kommer der helt sikkert mere her på siden omkring turen.

Årets sidste primære udfordring, kommer til at afprøve om de lange terrænløb ikke har drænet benene helt for tempo – 21,1 km på en septemberdag – nærmere bestemt DM i halvmarathon som i år afholdes i Århus. Jeg håber på at kunne toppe formen af og sætte en personlig rekord og endelig komme under 1.20!

Se oversigt over alle konkurrencer der er planlagt for 2011 under løbskalender

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *